Stb

Stb ZorgStb biedt haar diensten al ruim 21 jaar aan. Stb is gespecialiseerd in software systemen die de volledige bedrijfsvoering ondersteunen.

In de zorg is sprake van een permanente roep om kostenbeheersing en efficiency. Tegelijkertijd moet de kwaliteit van zorg onaangetast blijven en zo mogelijk nog verder worden verhoogd. Reden voor Stb om voor de zorgtak eind 2010 een nieuw bedrijf op te richten: Stb Zorg.

Stb Zorg richt zich op het ontwerpen en implementeren van specialistische dossiersystemen en registraties voor researchtoepassingen in de zorg. Het Stb Zorgplatform biedt zorgverleners een web-based registratieomgeving welke zowel in eigen beheer als in een door Stb beheerde omgeving beschikbaar is. Een dashboard vormt de centrale ingang van het dossier, waarop overzichtelijk de relevante patiënt informatie en historie wordt weergegeven. Registraties worden direct vanuit het dashboard vastgelegd. Het dossier beschikt naast een optimale ondersteuning bij de registratie ook over een rapportage- en uitgebreide correspondentiemodule.

De dossiers zijn o.a. uit te breiden met een Web-based Agenda, Verrichtingen administratie en Facturatie, Vecozo checks, SBV-Z check en een ZorgMail-module. Koppelingen met bestaande omgevingen worden uitgevoerd via de HL7 industriestandaard. Stb Zorgplatform applicaties zijn in gebruik bij academische centra, ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Het LSFD is ontwikkeld op het Stb Zorgplatform en wordt door Stb geïmplementeerd en middels nieuwe SAF releases doorontwikkeld. Support wordt geleverd via de Stb support desk. Stb en de SAF werken nauw samen bij de verdere uitrol van het LSFD.

Kijk voor meer informatie over Stb Zorg op www.stb-zorg.nl.

Best Web-Client implementation Award

Stb Zorg heeft tijdens Servoy World 2013 de award voor “Best Web-Client implementation” gewonnen. Het winnen van deze award ervaart Stb als een groot compliment en waardering voor het Zorgplatform en de applicaties die hierop zijn ontwikkeld en geïmplementeerd.

Contactgegevens
SAF
Oudegracht 253 Bis
3511 NM Utrecht

Telefoon: 088 320 62 59
E-mail: info@stichting-saf.nl
Nieuwsbrief
Januari 2020

De 17e nieuwsbrief